Продава  2-стаен град София , Докторски паметник , 62 кв.м | 70671914
Продава 2-стаен
град София, Докторски паметник
При запитване
62 кв.м9-ти Тухла, 2026 г.
Riscaldamento centralizzato: ДАGas: -
Rimuovere
Descrizione della proprietà:
Unique Estates има удоволствието да ви представи двустаен имот в един от най-престижните жилищни комплекси, в центъра на София. Проектът се отличава с оригинален дизайн, впечатляващи панорамни гледки към Витоша планина, Стара планина и парк Заимов. Имотът е разположен на изключително удобна локация, която предлага бърз и лесен достъп до всички важни точки на града. На пешеходно разстояние от сградата се намират ресторанти, кафенета, развлекателни заведения.

За удобството и бързината на движение в сградата, на разположение са няколко асансьора, включително панорамен, разкриващ невероятни гледки. Освен всичко изброено дотук, 'Teatralna Park Residence' предлага модерна фитнес зала, където жителите могат да поддържат своята физическа форма и тонус. Комплексът ще разполага със собствен вътрешен двор, озеленени интериорни пространства, общи тераси за отдих, няколко магазина и аптека.

Невероятният комплекс е символ на престиж и удобство, предлагайки възможност за луксозен живот в градска среда, без компромиси с качеството и комфорта.
Апартаментът е с площ от 62 кв.м. и има следното разпределение: спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с WC, входно преддверие, тераса и складово помещение. Цената е без включен ДДС. Ref. ID:20742
Caratteristiche:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С паркинг
  • В затворен комплекс
Prezzo

Prezzo della proprietà: При запитване

Prezzo :

Posizione

град София, Докторски паметник

Statistiche
  • 75visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 29 май 2024
Contatta il venditore
0882 XXX... (spettacolo)
Agente
Николай Ставрев
0882 300 400

ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София бул. Патриарх Евтимий 17
Продава 2-стаен в град София, Докторски паметник
При запитване
62 кв.м9-ти Тухла, 2026 г.