Продава  3-стаен град София , Лагера , 245 кв.м | 72045294
Продава 3-стаен
град София, Лагера
590 000
245 кв.м10-ти Тухла, 2022 г.
ТЕЦ: ДАГаз: -
Премахни
Описание на имота:
Unique Estates Предлага на вашето внимание изключителен пентхаус на десетия етаж, който впечатлява със своите забележителни гледки и изискан стил. Апартаментът е обзаведен с най-луксозен клас мебели и електроуреди, съчетаващи елегантност и удобство.

Жилището разполага с две просторни спални, като родителската спалня е оборудвана с огромен дрешник и собствена баня, която предлага уединение и комфорт. Втората баня е снабдена със сауна, осигуряваща допълнително удобство и релаксация. Пространствата са усвоени изключително функционално, предоставяйки максимален комфорт и удобство на обитателите.

Допълнително, апартаментът предлага възможност за обособяване на трета, по-малка детска стая, която може да бъде адаптирана според нуждите на семейството.

Терасите са изключително просторни 100кв.м. и осигуряват достъп от всяко помещение, което допринася за усещането за простор и свобода. Големите френски прозорци осигуряват изобилие от естествена светлина и създават усещане за хармония с околната среда. Дограмата е от най-висок клас, гарантираща топло- и шумоизолация.

Сградата е нова и модерна, част от затворен комплекс, който предлага множество удобства за своите обитатели. Комплексът разполага с красиви алеи и зелени площи, създаващи усещане за спокойствие и природа. За удобство и удоволствие на жителите, са обособени пейки и детски съоръжения за игра, които правят мястото идеално за семейства с деца.

Разположението на комплекса предоставя изключително спокойна и тиха атмосфера, същевременно осигурявайки лесен достъп до всички необходими градски удобства. Този пентхаус е идеален избор за тези, които търсят лукс, комфорт и спокойствие в едно съвременно жилище.
дневна с кухненски бокс

две спални

две бани

сауна

сервизно помещение

100 кв.м тераси Ref. ID:23046
Особености:
  • Обзаведен
  • Асансьор
  • С гараж
Цена

Цена на имота: 590 000 €

Цена на кв.м: 2408,163 €

Локация

град София, Лагера

Статистика
  • 37разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 25 юни 2024
Попитай продавача
0882 XXX... (покажи)

ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София бул. Патриарх Евтимий 17
Продава 3-стаен в град София, Лагера
590 000 €
245 кв.м10-ти Тухла, 2022 г.