Продава  Мезонет област Добрич , гр. Каварна , 195 кв.м | 74787171
Продава Мезонет
област Добрич, гр. Каварна Виж на картата
179 000
195 кв.м2-ри Тухла
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 467 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 75691.

Отговорен брокер: Калин Чернев

Стилно обзаведен четиристаен мезонет, част от Калиакрия Резорт/Kaliakria resort - луксозен комплекс с южно изложение, разположен в сърцето на така наречената Българска голф ривиера, с едни от най-хубавите гледки в района. В района има отлични условия за почивка, СПА център, тенис кортове, ветроходство, гмуркане, голф, лов и др. Годишна такса поддръжка - 8 евро/м2.

Апартаментът се намира на 2-ри и 3-ти последни етажи, с прекрасна гледка към басейна и морето, с обща застроена площ 195.5 кв.м. Състои се от:
Първо ниво - входно преддверие, дневна с кухненски бокс, 2 спални, килер, 2 баня-тоалетна, дрешник, голяма тераса към дневната и едната спалня;
Второ ниво - антре, спалня, голяма баня с тоалетна с излаз на терасата.

Жилището се продава напълно обзаведено и оборудвано, както може да видите снимките. Снабдено е с кабелна телевизия, интернет и СОТ.

Комплексът разполага с:
Охраняем паркинг
24-часова рецепция
Транспорт до плажа
Безплатен интернет
Фитнес зона с гледка към морето
5 външни басейна с шезлонги и чадъри
Процедури и масажи
Сейф на рецепция
Детска забавачка
Конферентна зала
Химическо чистене и пране

Проектиран от Густаво Клостер от Kloster & Notenson Arquitectos, испански архитект, добре познат със своите луксозни вили в Коста дел Сол и българските архитектите ADA и STOARCH, "Калиакрия Ризорт" съчетава доказаната концепция от средиземноморския бряг с местния български архитектурен стил. Дървени перголи, огради от ковано желязо, топли цветове, сгради, разположени между павирани каменни пътеки, зелени градини и очарователни водни съоръжения придават едновременно усещането за традиция и простор.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем ...
Особености:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 179 000 €

Цена на кв.м: 917,949 €

Локация

област Добрич, гр. Каварна

Статистика
  • 146разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 3 май 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Калин Чернев
0882 817 467

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава Мезонет в област Добрич, гр. Каварна
179 000 €
195 кв.м2-ри Тухла