Продава  2-стаен област Варна , гр. Бяла , 55 кв.м | 76463257
Продава 2-стаен
област Варна, гр. Бяла
63 500
Не се начислява ДДС
55 кв.м5-ти Тухла, 2012 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Ексклузивна оферта от HF Estate!
Функционален двустаен апартамент с фронтална морска панорама в Бяла.
Предлагаме Ви отличен двустаен апартамент в малък жилищен комплекс в тихото крайморско градче Бяла, на разстояние 300 метра от плажа и водната пързалка.
Апартаментът се намира на пети етаж. Поради денивелация на терена в посока море, характерна за града, в сградата се влиза от нивото на втори етаж. За да стигнете до апартамента, всъщност е необходимо да изкачите само три етажа по стълби.
Апартаментът се състои от входно антре, дневна в общо пространство с кухня, спалня, балкон и баня-тоалетна.
От прозорците на двете стаи и от балкона се открива страхотна нескриваема морска панорама и гледка към града.
Застроената площ на апартамента е 45 кв.м., а общата площ е 55 кв.м.
Апартаментът се продава функционално обзaведен (предлага 6 спални места 4 в спалня и 2 в дневна) и оборудван с всичко необходимо, включително климатици в двете стаи и съдомиялна машина в кухнята.
Апартаментът е готов за живеене.
Отличен апартамент както за целогодишно живеене в екологично чисто място, така и за почивка на голямо семейство край море или отдаване под наем!
Жилищният комплекс, в която се намира апартаментът, е въведен в експлоатация през 2012 г. На оградената територия на жилищния комплекс има басейн с детска част, зона за отдих с шезлонги и чадъри, барбекю, зона за детски игри. Пред комплекса има паркинг за живущите в комплекса.
Комплексът се намира на пешеходно разстояние от плажа с водни атракции, няколко ресторанта и кафенета, хранителни магазини и други елементи на градска инфраструктура.
Бяла е екологично чист район с отлична циркулация на най-чистия морски въздух, което се осигурява от амфитеатралното разположение на града с денивелация в посока море и липса на промишлено производство в околностите на града.
Бяла е административен център, разположен в централната част на българското Черноморие, на 50 км. южно от Варна и на 60 км. северно от Бургас. Бяла разполага с всичко необходимо за комфортно целогодишно живеене и за сезонен отдих в малко крайморско градче.
Крайбрежната ивица се характеризира с комбинация от обширни плажни ивици и пясъчни дюни, живописни бели скали и красиви морски заливи. Общата дължина на плажната ивица в Бяла е повече от 6 км.
Бяла е център на лозарството, традициите на който произхождат далеч в миналото.
Особености:
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 63 500 €

Цена на кв.м: 1154,545 €

Локация

област Варна, гр. Бяла

Статистика
  • 86разглеждания
  • 1добавяне в Бележника
Обявата е коригирана на 11 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ХЕПИ ФЕМИЛИ РЕАЛ ЕСТЕЙТ
град Варна ул. Манол Лазаров 10, вх. Б, оф. 8
Продава 2-стаен в област Варна, гр. Бяла
63 500 €
55 кв.м5-ти Тухла, 2012 г.