Продава  3-стаен град Стара Загора , Самара 1 , 88 кв.м | 76966577
Продава 3-стаен
град Стара Загора, Самара 1
80 000
Не се начислява ДДС
88 кв.м- Тухла
Central Heating: -Gas: -
Remove
Property Description:
ЕРА Сити Център продава чудесен тристаен апартамент

Продава се чудесен тристаен апартамент със самостоятелни спални, разположен в желан район с изключително удобно местоположение. Апартаментът е с изглед към панорамата на града и съчетава функционалност, комфорт и уют. В следващите редове ще намерите подробно описание на този чудесен имот:
Този тристаен апартамент е просторен и обхваща площ от 88кв. метра, която е разпределена между хол с голям кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня и тоалетна отделно. Просторът е разпределен много функционално и е идеален за семейства или за лица, които ценят комфорта и простора.
Изложение: Апартаментът изпъква с изложение на юг и изток. Това предоставя изключително много светлина през целия ден и позволява на собствениците да се наслаждават на красиви изгледи към околната природа и градския пейзаж.
Състояние: Имотът се предлага в много добро състояние, което го прави готов за нанасяне веднага. Модерният дизайн създава уютна обстановка, в която се чувствате като у дома.
Обзавеждане: Апартаментът се продава обзаведен, с внимание към всички детайли. Просто да преминете вътре и да започнете да се наслаждавате на новия си дом.
Удобно местоположение: Апартаментът се намира в близост до хипермаркет, магазини, парк, училище и детска градина, което прави всичко необходимо на разстояние на кратка разходка. Този район предлага и отлични връзки с обществения транспорт, което улеснява ежедневните ви нужди.

ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.
ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!
Features:
  • Асансьор
Price

Property price: 80 000 €

Price на кв.м: 909,091 €

Location

град Стара Загора, Самара 1

Statistics
  • 71views
  • 0saves
The ad has been updated on 18 април 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
ЕРА СИТИ ЦЕНТЪР
0888455145

ЕРА СИТИ ЦЕНТЪР
град Стара Загора ул' Цар Иван Шишман' 85Б
Продава 3-стаен в град Стара Загора, Самара 1
80 000 €
88 кв.м- Тухла