Продава  2-стаен област Благоевград , гр. Разлог , 70 кв.м | 77024357
Продава 2-стаен
TOP
област Благоевград, гр. Разлог Se på kartan
64 900
Цената е с включено ДДС
70 кв.м2-ри Тухла, 2007 г.
Centralvärme: НЕGas: НЕ
Avlägsna
Egendomsbeskrivning:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 500 или 02 425 68 62 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 77645.

Отговорен брокер: Иван Пинчов

Обзаведен апартамент с една спалня в 5-звездния апарт-хотел Пирин Голф & Кънтри Клуб / Pirin Golf & Country Club. Комплексът предлага модерни съоръжения и работеща програма за отдаване на имотите под наем. Простира се на площ от 150 хектара с отлична локация в близост до Банско (8 км), най-модерния ски курорт на Балканите, само на 12 км от топлите минерални извори в с. Баня, на 3 км от град Разлог, на 150 км от бреговете на Егейско море и на 160 км от столицата София. Годишната такса поддръжка в комплекса е 17 евро/кв. м.

Имотът се намира на втори етаж с обща площ на имота е 70 кв. м. разпределена между:
антре
хол с кухненски бокс
спалня
баня с тоалетна
балкон

Апартаментът е завършен с:
PVC дограма
телефон, кабелна телевизия, интернет
отопление на климатик
стени - латекс
под - теракота и ламиниран паркет

Апартаментът се продава с пълното обзавеждане и оборудване от снимките.

Сградата разполага с асансьор и портиер.

Пирин Голф & Кънтри Клуб се намира в живописната Разложка котловина, заобиколена от три от най-красивите планини Рила, Пирин и Родопите. Предлага хармонично съчетание между модерна архитектура и функционалност, разположени сред чист въздух, в непосредствена близост до природата. Комплексът е разделен на три области, а именно Downtown, Лейк и Пирин и няколко ваканционни райони, предлагащи релаксираща атмосфера и изключителен достъп на всички собственици до голф съоръжения. В близост се намират иглолистни гори, идеални за отдих и барбекю зони.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и ...
Funktioner:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Охрана
  • Обзаведен
Pris

Fastighetspris: 64 900 €

Pris на кв.м: 927,143 €

Plats

област Благоевград, гр. Разлог

Statistik
  • 162vyer
  • 0sparar
Annonsen har uppdaterats den 20 март 2024
Kontakta säljaren
088XXX... (show)
Ombud
Иван Пинчов
0882 817 500

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 2-стаен в област Благоевград, гр. Разлог
64 900 €
70 кв.м2-ри Тухла, 2007 г.