Продава  1-стаен област Благоевград , гр. Разлог , 42 кв.м | 78148561
Продава 1-стаен
TOP
област Благоевград, гр. Разлог See on the map
23 500
Цената е с включено ДДС
42 кв.м4-ти Тухла, 2012 г.
Central Heating: НЕGas: НЕ
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 500 или 02 425 68 62 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 82479.

Отговорен брокер: Иван Пинчов

Имаме удоволствието да предложим за продажба изгоден студио апартамент в луксозен комплекс Аспен Вали , разположен сред тишина и спокойствие, чист планински въздух, спиращи дъха природни пейзажи, бърз и удобен достъп до ски пистите над Банско (7 км), до Разлог (3 км) и популярното голф игрище Пирин Голф. Апарт-хотелът е разположен в съседство с комплекс Реденка Холидей Клуб, близо до 3 Планини (200 м) и до Пирин Голф и Кънтри клуб (1.5 км). Аерогарите в София и в Пловдив са на по 160 км оттук, на 120 км е Драма, а Кавала - на 170 км.

Имотът се намира на 4/5 етаж с обща площ от 42.92 кв.м., чиста площ - 33.99 кв.м..

Завършен е с:
PVC дограма
Стени боядисани с латекс
Подове с ламиниран паркет и теракот
Отопление на електрически радиатори

Пълното обзавеждане и оборудване може да разгледате на снимките.

Уютният комплекс Aspen Valley радва своите гости с модерни съоръжения за приятна почивка - закрит и открит плувен басейн с детска част, напълно оборудван СПА център с джакузи, сауна, парна баня, зона за релакс, салон за красота, масажи, солариум, фитнес. В допълнение тук ще откриете ресторант с градина, лоби-бар и витамин бар, денонощна рецепция, интернет достъп, открит паркинг за 20 автомобила, магазин, бизнес-център, детска стая за игри и детска площадка.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и ...
Features:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Охрана
  • Обзаведен
Price

Property price: 23 500 €

Price на кв.м: 559,524 €

Location

област Благоевград, гр. Разлог

Statistics
  • 195views
  • 0saves
The ad has been updated on 1 март 2024
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Иван Пинчов
0882 817 500

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 1-стаен в област Благоевград, гр. Разлог
23 500 €
42 кв.м4-ти Тухла, 2012 г.