Продава  1-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 31 кв.м | 7852165317 снимки
Продава 1-стаен
TOP
област Бургас, к.к. Слънчев бряг Виж на картата
29 795
31 кв.мПартер -
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Студио за продажба на изгодна цена в Слънчев бряг
Предлаганият от нас имот с южно изложение има застроена площ от 31,46 кв.м. Апартаментът се намира на партерен етаж от 6 в сграда, разположена в югозападната част на Слънчев бряг. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, зона за почивка, баня с тоалетна. Подовите настилки са теракота, стените - боядисани с латекс. Продава се обзаведен, с вградена техника, включително климатик. Апартаментът е идеален за лятна почивка или отдаване под наем. Сградата е построена на 597 метра от плажа. При покупка на апартамента купувачът заплаща такса за професионалната услуга на брокера.
Купувачите, които се интересуват от отдаване на имотите си под наем, могат да подпишат договор с компания за управление на имоти и апартаментът им да се отдава под наем през летния сезон (на туристи) и през зимния сезон на дългосрочни наематели, работещи в курорта.
Такса поддръжка: 580 евро/година. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване.
Слънчев бряг е най-големият и най-посещаван български курорт, който се намира в северната част на Южното българско черноморско крайбрежие, до Несебърския залив на територията на Община Несебър. Ниският морски бряг с плажа е дълъг 6,1 км, а плажната ивица е с фин жълт пясък и средна ширина около 60 м.

Международното летище Бургас се намира на 27 км от Слънчев бряг, а морското пристанище и железопътна гара Бургас - на 40 км от него. Има редовни връзки с областните центрове Бургас и Варна. Слънчев бряг се намира на 361 км от София, 251 км от Пловдив, 90 км от Варна и 190 км от Русе.

Преобладават чуждестранни туристи от Русия, Украйна, Румъния и Скандинавието. Често се срещат и възрастни двойки, които предимно закупуват пакети за почивка All inclusive .
Особености:
  • Обзаведен
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 29 795 €

Цена на кв.м: 961,129 €

Локация

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Приблизително местоположение.
Увеличи картата
Статистика
  • 16разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 10 май 2023
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ИГ ПРОВАЙД
град Бургас ул.'Васил Априлов '18
Продава 1-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
29 795 €
31 кв.мПартер -