Продава 2-стаен град Русе , Здравец Изток , 63 кв.м | 79985555
Продава 2-стаен
TOP
град Русе, Здравец Изток Виж на картата
52 800
Цената е с включено ДДС
63 кв.м5-ти Тухла, 2024 г.
ТЕЦ: Прокарва сеГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Представяме Ви новорекоструираща се сграда 'Коронел', от смесен тип , жилищна и бизнес част.Етап на строителство-груб строеж,следва цялостно преустройство. Разпределението на обектите е решено както показваме в архитектурния проект , следва точно площообразуване,в момента в цената са заложени около 10 % общи части. Сградата се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене в Русе ,кв. Здравец-Изток.
В близост може да намерите всичко необходимо за комфортен начин на живот на съвременния човек: детски градини и училища, аптеки, бензиностанции,медицински центрове,спортни обекти и хипермаркети . Въпреки централната локация, сградата се намира в спокоен и зелен район, с добра инфраструктура, ниско строителство и далеч от шума на големия град.

Проектът е съобразен с изискванията на най-съвременните стандарти и иновативни технологии за енергийна ефективност, което осигурява на обитателите минимални разходи на енергия. Предвидено е изграждане на фотоволтаична система ,част от енергията ще се използва за нуждите на етажната собственост, като това ще доведе до намаляване на разходите на общите части, резервоари за дъждовна и кондензна вода, която ще се използва за напояване на озеленяването на сградата . Зелените площи са по индивидуален ландшафтен проект.

Жилищните площи са отлично проектирани ,с оптимално съотношение между простор, светлина и удобство, а общите части са луксозни и с използване на последни технологии и материали в строителството. Разполага с 9 двустайни,14 тристайни и 4 четиристайни апартамента с различно разположение и квадрати. Жилищата след въвеждане на сградата в експлоатация се предават на собствениците по БДС ,но по желание на клиента нашият строител може да извърши всички довършителни работи ,а дизайнера на компанията може да ви предложи индивидуален дизайн и обзавеждане .
Сградата предлага собствен двор с паркоместа и контрол на достъпа, важно за сигурността и удобството на живущите. Всички жилища ще предлагат тераси с естествени вертикални градини или лоджии .

Общите части ще придобият луксозни и просторни асансьори , Контролиран достъп ,чип система на всички входни точки, монтирано окабеляване за видеонаблюдение и домофонна система с вградена камера. Ще бъде подсигурен достъп за хора с увреждания и детски колички.

Вентилируема фасада от 10 см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана ,ESP изолации ,ефектно външно фасадно осветление и PVC дограма .

За да улесним процеса на придобиване на имот, предлагаме съдействие за ипотечен кредит и атрактивна схема на плащане със съотношение 50%/40%/10%. Това ви дава възможност да си осигурите своя нов дом без излишни финансови натоварвания.
Не пропускайте възможността да станете част от това ексклузивно жилищно пространство, където качеството на живот е с висок приоритет, отговаряйки и на най-изисканите критерии!

ЗА СТРОИТЕЛЯ :'Строителство и монтажи Теодор Стоев ЕООД' и 'STOEV BAU' със собственик Теодор Стоев са изпитани във времето строителни компании с над петнадесет годишен опит както в Германия така и в България ,одобрена с немски и европейски сертификати за качество .През 2022 година българската компания,, Строителство и монтажи Теодор Стоев започва работа по реконструкцията и промяната предназначение от хотел в жилищна и търговска сграда на хотел 'Балкан' в град Габрово ,който беше завършен през 2023.От януари до юли работи по реконструкцията и преустройството на хотел 'Хил' в град София в ДКЦ 'Черни връх' и хоспис 'Медхоум' ,от август 2023 до януари 2024 извършва изграждане на ново крило в медицинска очна клиника 'Ресбиомед' град София .Също така през 2023 участва в обществени поръчки към БДЖ за изграждане влакови спирки и започва реконструкцията и преустройството на хотел 'Янтра' град Габрово .
Директни Продажби от инвеститор , без такси и комисионни чрез нашия партньор фирма 'Ерфолг Дом' и други брокерски агенции.

'Ерфолг Дом'
Лице за контакти: Кремена Стоева
Телефон : 0 883 772 770
Имейл: [email protected]
www.coronel.bg

Цени от 699 /м2 без ДДС
2-,3- и 4-стайни апартаменти
* Избор на етаж и изложение
Офиси
Складове
Магазини
Заведения
Лекарски кабинети или Праксиси
Салони за красота
Паркоместа
Особености:
 • В строеж
 • Асансьор
 • С паркинг
 • Интернет връзка
 • Видео наблюдение
 • Контрол на достъпа
 • Саниран
 • В затворен комплекс
Цена

Цена на имота: 52 800 €

Цена на кв.м: 838,095 €

Локация

град Русе, Здравец Изток

Статистика
 • 196разглеждания
 • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 11 май 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Продава 2-стаен в град Русе, Здравец Изток
52 800 €
63 кв.м5-ти Тухла, 2024 г.