Продава  2-стаен град Бургас , Център , 66 кв.м | 82637251
Продава 2-стаен
град Бургас, Център
136 900
66 кв.м4-ти Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Референтен номер: 3977.

Ниа Пропърти Груп Бургас продава двустайно жилище с отделна кухня в центъра на гр. Бургас, в тухлена сграда, с Акт 16 и асансьор, разположен на междинен етаж (не първи и не последен).

Жилището е разгънато на 60.26м2 чиста жилищна площ, сградата е построена 1968г. Разпределението е: входно антре, фронтално разположена е баня с тоалетна (сменен вертикален щранг), в ляво е разположена просторна дневна, от която се влиза в голяма спалня (преходна) и кухненски бокс, вдясно от дневната. Настилката без антрето навсякъде е масивен паркет. Терасата на жилището е достъпна откъм двете стаи (спалня и дневна) и позволява да бъде частично усвоена. Изложението му е изцяло Изток, локацията е предпочитана, поради близостта до площад „Тройката“, Математическа гимназия, ОУ "А.Г. Коджакафалията", детски градини, учреждения и институции, магазини, Централна спирка за градски транспорт. Към имотът има избено помещение 3м2. Сградата е с контрол на достъпа и добре поддържани общи части.

Имотът е чист откъм тежести, един собственик, изрядни документи. Състояние: за цялостен ремонт.

Квартал „Център“ е притегателно място с близостта си до всякакви институции и учреждения, големи и малки магазини, много заведения, две църкви. Застроен е предимно с ниски тухлени сгради. Има запазени и реновирани много къщи от Стария Бургас, които придават аристократичен вид на района. Емблематични сгради са сградата на Агенция Митници и сградата на х-л „Приморец“. Тук са Централната жп гара, Автогара Юг, както и Старата поща и други. Кварталът разполага с три детски градини, едно СОУ“Св.св. Кирил и Медоди“ и едно ОУ“П.Р.Славейков“. Тук е и Икономическата гимназия.

През центъра минават всички линии на градския транспорт, както и линиите, които водят до по-далечните квартали.



Цена

Цена на имота: 136 900 €

Цена на кв.м: 2074,242 €

Локация

град Бургас, Център

Статистика
  • 13разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 17 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

НИА ПРОПЪРТИ ГРУП ЕООД
град Бургас гр.Бургас ул.Александровска 109 ет.1
Продава 2-стаен в град Бургас, Център
136 900 €
66 кв.м4-ти Тухла