Продава  2-стаен град София , Малинова долина , 75 кв.м | 87252409
Продава 2-стаен
град София, Малинова долина Виж на картата
115 485
Цената е без ДДС
75 кв.м1-ви Тухла, 2025 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ОТ ИНВЕСТИТОР, без комисиона от купувача!
ПРЕД АКТ 15!

Представяме комфортен двустаен апартамент (4) с нетна площ 57.94 кв.м. + общи части 14.69 кв.м., плюс мазе от 3.09 кв.м., в Okinawa-Boutique Residence, първата сграда в България, която ще бъде изградена изцяло според правилата на Healthy building концепцията в проектирането и строителството.
Опция за издаване на апартаментите с довършителни работи или 'до ключ'.

Healthy building концепция - оптимално здравословна среда с чист въздух и вода в градски условия. Здравословното строителство е разумното решение за всички предизвикателства на околната среда и промени в климата. То позволява да живеем на един остров на спасението, който гарантира качествено пребиваване в домовете ни, редуцирайки здравословните рискове и месечните разходи на имота.

Удобно и ключово местоположение

Сградата ще бъде построена в кв. Малинова долина в съседство с един от най-големите магазини от водещата верига Фантастико. Okinawa-Boutique Residence e разположена на втора линия от бул. Симеоновско шосе, който е основна пътна артерия на столицата София, свързвайки пряко центъра на града с кв. Симеоново. Сградата е удобно разположена в близост до спирка на градски транспорт, бъдеща станция на метро, университетите на Студентски град, Околовръстното шосе, търговски център Ринг Мол и Парадайс Център, Бизнес парк София, природен парк Витошa, детски градини и училища.

Стартирало строителство
Всички апартаменти в сградата се издават стандартно на купувачите, завършени по БДС, тоест на т. нар. ниво шпакловка и замазка. Всички инсталации в жилището са изградени и положени, в т. ч. електрическа инсталация, ВиК, тръбни разводки за отопление и климатизация на индивидуални газов котел, термопомпа или мултисплит система с фреонови климатици, според предпочитанията на купувача. Ще бъдат монтирани стойки за външните тела на предварително определени за това, дискретни места по балконите, с цел запазване на външната естетика на сградата и нейната фасада. Поставени са контакти и ключове от Schneider Electric. Включена е стандартно блиндирана врата, а вътрешни интериорни врати не са включени. Блиндираната врата DIERRE от серията Sparta 8 умело съчетава красив италиански дизайн със сигурност, чрез революционни технологии и патентовани защитни механизми.
Подземни паркоместа на цени от 20000 евро без ДДС.
Разсрочено плащане с или без банков кредит.
Особености:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Лизинг
Цена

Цена на имота: 115 485 €

Цена на кв.м: 1539,8 €

Локация

град София, Малинова долина

Статистика
  • 50разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 30 януари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

ТАСКОВ И СТОЯНОВ
град София ул. Якубица 19
Продава 2-стаен в град София, Малинова долина
115 485 €
75 кв.м1-ви Тухла, 2025 г.