Продава  2-стаен град Бургас , Изгрев , 63 кв.м | 88902956
Продава 2-стаен
град Бургас, Изгрев
64 000
63 кв.м3-ти Тухла, 2024 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ, БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧ.
Двустаен апартамент в жилищни сгради *СМОКИНИТЕ 2*, Изгрев. Апартаментът е двустаен, с квадратура от 63 кв.м, намира се Секция А, на трети етаж, с изложение североизток.
Апартаментът ще бъде издаден 'на тапа'.
Без такса за поддръжка.
Начало на строителството началото на 2024 г.
Срок за завършване краят на 2026 .
Оферта: 88
Без комисиона от купувача!
Жилищна сграда *СМОКИНИТЕ 2* ще бъде изградена в района на ж.к. Изгрев, на метри от търговски център ПЛАЗА и хипермаркет КАУФЛАНД, в съседство с вече строящия се комплекс СМОКИНИТЕ . Най-активно развиващата се в момента зона обещава да конкурира останалите части на града с ред предимства: бърз и лесен достъп до основните пътни артерии, изцяло нова инфраструктура, висока степен на комфорт наживущите, нови технологии, повече зелени пространства и по-здравословна околна среда.
Паркирането на територията е обезпечено с 12 партерни гаража, 76 подземни паркоместа и 174 открити паркоместа.
В сградата на разположение на живущите ще бъдат 3 магазина и бистро със закрита и открита част, а на територията - детска площадка, мултифункционално игрище, богато озеленен парк с беседки инфраструктура, която дава възможност на живущите да прекарват свободното си време приятно и на открито, без това да е свързано с допълнителни разходи.
За визията на жилищна сграда *СМОКИНИТЕ 2* е избрана фасада в меки земни цветове, която да допълни усещането за съчетаване с природата и да се вписва добре до вече строящия се комплекс СМОКИНИТЕ . В същото време се залага на вече утвърдените в многогодишната ни практика фасадни решения: енергоспестяващи фасадни топлоизолационни системи от Henkel Германия, висококачествена немска дограма и др., които да осигурят безпроблемната експлоатация и оптималната енергийна ефективност на жилищата.
За клиентите на Зарево България АД
Съдействаме при банков кредит.
Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).
Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.
Цена

Цена на имота: 64 000 €

Цена на кв.м: 1015,873 €

Локация

град Бургас, Изгрев

Статистика
  • 10разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 21 март 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Весела Първанова
0888859935

ЗАРЕВО БЪЛГАРИЯ
град Бургас улица Стефан Караджа 14
Продава 2-стаен в град Бургас, Изгрев
64 000 €
63 кв.м3-ти Тухла, 2024 г.