Продава  Хотел град Силистра , Център , 1254 кв.м | 90810953
Продава Хотел
град Силистра, Център
1 350 000
1254 кв.мПартер Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Агенция за недвижими имоти Rusedom продава работещ хотелски комплекс в гр. Силистра.
Хотелът се намира на изключително комуникативно място.
Парцелът е с големина от 1214 кв.м. РЗП на постройката е 1254 кв.м.
Хотелският комплекс се състои от 6 студия, 12 двойни стаи всяка по индивидуален интериорен проект; ресторант с 30 места, позволяващ провеждане на организирани мероприятия и коктейли, панорамен бар, конферентна зала, собствен паркинг за гостите на хотела, офиси и сервизни помещения.
В двора има 24 паркоместа.
Сградата е на 3 етажа, сутерен и частичен тавански етаж.
На първия етаж са разположени рецепция, конферентна зала с 50 места, два офиса, сервизни помещения, WC за инвалиди, стълбище, асансьор и фоайе.
Вторият и третият етаж са с еднакво разпределение. На всеки един от тях има по 9 стаи - 6 двойни и 3 студиа с южно изложение.
Всяко студио е с различно дизайнерско решение. Във всяко помещение има: две отделни легла или спалня, телевизор , кабелна телевизия, телефон, интернет, хладилник, баня, вана , тоалетна и тераса.
Стандартната двойна стая разполага с: две отделни легла или спалня, хладилник, интернет, телевизор, кабелна телевизия, телефон, баня с тоалетна.
Всички стаи са климатизирани и разполагат с високоскоростен интернет, кабелна телевизия, личен сейф, телефон и минибар. На всеки един етаж има малки сервизни помещения.
На таванският етаж са разположени два офиса. Половината от покрива на сградата е тераса - панорамен скай бар, а в другата половина са разположени слънчевите колектори за използване на слънчевата енергия и подгряване на вода за битови нужди.
В сутерена са разположени битови помещения със съблекални, перално помещение, бани и тоалетни за персонала. Там се намират сервизните помещения за отоплението и вентилацията на сградата.
Стените са от газобетонни блокчета YTONG и топлоизолация с 4 см. минерална вата. Конструкцията е монолитна, стоманобетонова. Сградата е климатизирана! Отоплението и вентилацията са решени посредством чилър и нафтова горелка. Слънчевата инсталация е проектирана за целогодишна експлоатация.
Всички ограждащи елементи - сутерен, еркери, стени и таван са топлоизолирани. Въведена е пълна система за видеонаблюдение и кабелна телевизия.
Продава се работещ бизнес с мотивиран и добре обучен персонал, заедно с цялото налично оборудване и обзавеждане.
Отлична инвестиционна възможност!
Обадете се и заявете оглед сега - 0879 05 45 45 Светломир Иванов!
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • С действащ бизнес
  • Обзаведен
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 1 350 000 €

Цена на кв.м: 1076,555 €

Локация

град Силистра, Център

Статистика
  • 98разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 7 март 2020
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

РУСЕДОМ
град Русе ул. Любомир Пипков 2
Продава Хотел в град Силистра, Център
1 350 000 €
1254 кв.мПартер Тухла