Продава  3-стаен област Бургас , гр. Ахелой , 173 кв.м | 91554965
Продава 3-стаен
област Бургас, гр. Ахелой Виж на картата
185 000
Цената е с включено ДДС
173 кв.м6-ти Тухла, 2009 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 479 или 02 425 68 41 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 79549.

Отговорен брокер: Мая Гоева

Изключително просторен тристаен апартамент с обширна морска панорама, разположен на брега на морето в комплекс Мидия Гранд Резорт - Ахелой Палас . Ваканционният комплекс е с впечатляваща локация: от едната му страна се разбиват вълните на Черно море, а от другата тихо ромоли река Ахелойска. Отлично поддържаните зелени площи и спокойна атмосфера допълват идеалните условия за семейна почивка и пълноценен отдих. Предлага редица удобства: два басейна, всеки с площ над 2 400 кв.м, джакузи, мокър бар, 3 ресторанта, скай тераса, панорамен бар, лоби бар, кафе, детска площадка, рецепция, охрана, голям паркинг, бизнес център, 7 зали за занимания и развлечение, фризьорски и козметичен салон и др.

Имотът (обща площ 173 кв.м., чиста площ 143 кв.м.) е разположен на шести (последен) етаж, което предполага уединение, панорамна гледка, тишина и спокойствие. Площта се разпределя функционално между просторни и светли помещения, всяко със собствен изход към терасата, предлагаща прекрасни условия за отмора и барбекю сред морската синева. Обзаведеното жилище се състои от:
Дневна с кухненски бокс
2 спални
Антре
Баня с тоалетна
Голямата тераса, обикаляща всички стаи и разкриваща великолепна 360 панорама към необятната морска шир

Апартаментът се продава напълно обзаведен и изцяло оборудван, готов за ползване или отдаване под наем. Основните му предимства са неповторимата морска панорама, уникалното му разположението на самия морски бряг, просторни стаи всяка с морска гледка, панорамни прозорци, отлично състояние на имота. Снабден е с климатик, окабеляване за интернет и кабелна телевизия.

Морският курорт Ахелой е известен със спокойната си атмосфера, зелените паркове, градини и лозя. Той е само на 5 минути път с кола от старинния град Несебър и топ курорта на Балканите - Слънчев бряг. Ахелой се свързва директно с Бургас (29 км) и летището посредством редовни автобусни линии, маршрутки и мини бусове.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за ...
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Охрана
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 185 000 €

Цена на кв.м: 1069,364 €

Локация

област Бургас, гр. Ахелой

Статистика
  • 159разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 5 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Мая Гоева
0882 817 479

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 3-стаен в област Бургас, гр. Ахелой
185 000 €
173 кв.м6-ти Тухла, 2009 г.