Продава  3-стаен област Добрич , гр. Балчик , 100 кв.м | 92291599
Продава 3-стаен
област Добрич, гр. Балчик
113 000
100 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.
Central Heating: НЕGas: НЕ
Remove
Property Description:
Тристаен апартамент с гледка към морето, две тераси и гараж за продажба, гр. Балчик
Предлагаме Ви за продажба просторен тристаен апартамент с гледка към морето, две тераси и гараж в затворен комплекс в град Балчик.

На обща площ от 100.90 кв.м и застроена площ от 90.64 кв.м, както и 10.26 кв.м прилежащи части от общите части на сградата са разположени:
- просторна всекидневна с кухненски бокс и оборудван бар плот с площ от 27.15 кв.м и излаз към обща открита тераса с панорамна гледка;
- стилна и просторна първа спалня с площ от 13.16 кв.м и излаз към открита обща тераса с панорамна гледка;
- открита обща тераса с панорамна гледка с площ от 4.41 кв.м и достъп от всекидневната;
- светла и просторна втора спалня с площ от 15.19 кв.м и излаз към открита тераса с гледка към морето;
- голяма открита тераса с площ от 5.51 кв.м, с гледка към морето и достъп от втората спалня;
- килер с площ от 1 кв.м;
- просторен коридор с площ от 8.29 кв.м;
- баня с вана и тоалетна в едно помещение с площ от 3.72 кв.м;
- отделна тоалетна с площ от 1.93 кв.м.

Апартаментът се намира на трети етаж в комплекс от затворен тип с басейн, спа център, ресторант, охрана и естетично аранжиран двор. Изложението на апартамента е югоизточно, което го прави много топъл и светъл. Предлага се напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за комфортно пребиваване и целогодишно живеене. Стаите на апартамента не са преходни, доста светли, стилно и уютно обзаведени. Апартаментът се отоплява с три климатика. Изграждането на имота е изпълнено с използване на качествени материали, поставена е PVC дограма. Подовите настилки в стаите са от ламинат, другите помещения са с теракотa. Самата сграда е санирана, има и външна изолация. Общите части на кооперацията са в перфектно поддържано състояние. Сградатa е пететажна с асансьор и контролиран достъп. Таксата поддръжка е 7 евро на кв.м годишно. В двора към сградата има общи паркоместа, където винаги може да се паркира. Към апартамента има и функционален гараж за две коли с обща площ от 28.17 кв.м и застроена площ от 25.44 кв.м. Гаражът е включен в цената на апартамента.

Комплексът се намира в тих и спокоен район на гр. Балчик. На 5-7 минути с автомобил е разстоянието до морето и крайбрежната ивица. В района има бензиностанция, магазини, заведения, аптеки, болница. Ботаническа градина Балчик е на 500 м. В непосредствена близост до Архитектурено-парков комплекс Дворецът , който е само на 5 мин пеша. Аква парк Албена - 7.5 км, център Златни Пясъци - 15 км, Аладжа манастир - 16 км. Комплексът е много добре локализиран и е в близост до ред други популярни места и забележителности.

Жилището е подходящо както за живеене, така и за закупуване с цел инвестиция. Това го прави особено привлекателен както през летния, така и през зимния сезон.
Features:
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • Обзаведен
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Охрана
  • Саниран
  • В затворен комплекс
Price

Property price: 113 000 €

Price на кв.м: 1130 €

Location

област Добрич, гр. Балчик

Statistics
  • 208views
  • 0saves
The ad has been updated on 16 април 2024
Contact seller
089XXX... (show)
Agent
Яна Илиева
0899366494

РЕМАКС ХОУМ
град Варна бул. Васил Левски 10, ет. 3
Продава 3-стаен в област Добрич, гр. Балчик
113 000 €
100 кв.м3-ти Тухла, 2012 г.