Продава  Мезонет област Бургас , гр. Царево , 130 кв.м | 93207421
Продава Мезонет
област Бургас, гр. Царево Виж на картата
85 000
Не се начислява ДДС
130 кв.м4-ти Тухла, 2010 г.
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Агенция 'Доминита' предлага за продажба мезонет в централната част на град Царево. Нова ексклузивна оферта придружена от панорамна морска гледка!
Жилището е ситуирано в сграда, която е с много добра локация спрямо плажове, център на града и развлекателни атракциони. Разпределението на помещенията е функционално и дава възможности за допълнително преразпределение на пространството.
На ПЪРВО НИВО има дневна с голяма ниша за кухненски бокс, спалня, санитарен възел и антре. Стаите не са преходни и имат излаз на просторна тераса с панорамна гледка към морето и града. Вътрешна стълба отвежда до
ВТОРО НИВО на жилището, където е разположено голямо и светло помещение с възможности да бъде превърнато в малък двустаен апартамент. Санитарен възел към помещението. Много прозорци и още по-добра гледка. Жилището е със шпакловани стени, подготвени за боя и положена замазка на пода. Коминни тела за отопление с печки на твърдо гориво. Монтирани интериорни врати.
Имотът се нужда от възстановителен ремонт. Сградата е населена целогодишно и е с поддържани и приветливи общи части. Контрол на достъпа с чипове. Асансьор. В цената на жилището е включено и складово помещение (изба) от 6 кв.м. Просторен имот, готов да посрещне голямо семейство. Ключ в офиса на агенцията. За повече подробности и огледи моля позвънете! Реф.номер A-522093
Особености:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Контрол на достъпа
  • За ремонт
Цена

Цена на имота: 85 000 €

Цена на кв.м: 653,846 €

Локация

област Бургас, гр. Царево

Статистика
  • 16разглеждания
  • 1добавяне в Бележника
Обявата е публикувана на 5 април 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Павел Павлов
0888206647

ДОМИНИТА
град Бургас ул. Трети март 54
Продава Мезонет в област Бургас, гр. Царево
85 000 €
130 кв.м4-ти Тухла, 2010 г.