Продава  Къща град Бургас , Сарафово , 196 кв.м | 93605105
Продава Къща
град Бургас, Сарафово
295 000
Не се начислява ДДС
196 кв.м(550 кв.м)- Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Ако някога сте си мечтали да живеете в самостоятелна къща на 7 минути от Бургас - то това е вашия дом. Предлагаме на Вашето внимание красиви новостроящи се къщи на два етажа с възможност за изграждане на басейн, разположени в местност Лахана на няколко минути с кола до Бургас. Вилите се намират на уникално място, близо до морето, като са напълно самостоятелни със собствен двор и паркоместа.

Разгънатата и застроена площ на всяка къща е 196кв.м. и парцели с площ от 350кв.м., 400 и 550кв.м Разпределението е следното: 1-ви етаж - всекидневна, кухня-трапезария, тоалетна, килер, веранда от която се излиза на двора; 2-ри етаж - три спални, една от които с гардеробна, две бани с тоалетни и две тераси.

Идеята на къщите е да създаде едно различно място за почивка и постоянно обитаване, съчетало в себе си спокойна локация и същевременно само на няколко минути с кола от Бургас. Разположени са в непосредствена близост до морето.

За района: Това единствения район в Бургас на морето, в който се разрешава строителството единствено на сгради с височина до 7 метра.

За проекта: Проекта е специално създаден за това, за да Ви осигури пълен уют и простор, от който имате нужда, както и да допринесе хармония и удовлетвореност във Вашата почивка. Тук Вие ще откриете както за себе си, така и за Вашето семейство и приятели тайната на красивия живот и сладостта на пълноценната почивка. Тук ще бъде Вашия кът отдалечен от ускорените темпове на живота в големия град. Тук Вие можете на възстановите своята творческа енергия и да получите вдъхновение. Тук Вашето семейство и деца ще се чувстват щастливи.

Начало на строителството Април 2023г., край на строителството Декември 2024г.

Оферта 31189

Агенцията съдейства за банково кредитиране!
Особености:
  • С паркинг
  • Контрол на достъпа
  • Саниран
Цена

Цена на имота: 295 000 €

Цена на кв.м: 1505,102 €

Локация

град Бургас, Сарафово

Статистика
  • 31разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 24 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ИЗИ РЕНТАЛС ООД
град Бургас ул. Сан Стефано N 60 Б ет. 1
Продава Къща в град Бургас, Сарафово
295 000 €
196 кв.м- Тухла