Продава  Мезонет град Шумен , Военно училище , 165 кв.м | 94002314
Продава Мезонет
град Шумен, Военно училище
358 000 лв.
165 кв.м4-ти Тухла, 2005 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Представяме на Вашето внимание луксозен мезонет с площ от 165кв.м. находящ се в района на Военно Училище. Имотът е разпределен по следния начин първо ниво: уникален дневен тракт с голяма кухня и трапезария, две спални, дрешник, перално помещение, баня с тоалет и две просторни тераси, едната от които закрита и преобразена като зимна градина с барбекю. Второто ниво е съставено от голяма спалня, баня и тоалет. Подовите настилки са ламинат и теракота, а PVC дограмата е изцяло подменена. Изложението на имота е юг/изток. Апартаментът остава с цялото обзавеждане, което е правено по поръчка специално за апартамента. Към имота има опция за закупуване на два гаража като всеки от тях е на цена от 25 000лв.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Шумен, ул. ,,Васил Друмев 19 (бившата подводница) Имоти Томов, тел:0877 395 028; F1337.
Особености:
  • С гараж
  • Обзаведен
  • Контрол на достъпа
Цена

Цена на имота: 358 000 лв.

Цена на кв.м: 2169,697 лв.

Локация

град Шумен, Военно училище

Статистика
  • 76разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 28 октомври 2022
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Никола Николов
0877395028

ИМОТИ ТОМОВ
град Шумен гр.Шумен, ул.'Васил Друмев' 19
Продава Мезонет в град Шумен, Военно училище
358 000 лв.
165 кв.м4-ти Тухла, 2005 г.