Продава  Къща област Благоевград , с. Баня , 495 кв.м | 94464467
Продава Къща
VIP
област Благоевград, с. Баня
1 009 800
Не се начислява ДДС
495 кв.м(1600 кв.м)3-ти Тухла
Ústřední topení: -Plyn: -
Odstranit
Popis nemovitosti:
Референтен номер: 924.

Предлагаме за продажба уникална по рода си голяма къща със 7 спални, намираща се в частен комплекс от няколко луксозни самостоятелни къщи в с. Баня само на 6 км от ски лифта на град Банско. Комплексът се намира в южната част на селото и е ограден с висока ограда.

Къщата има самостоятелен вход, от който се стига до голям вътрешен паркинг, където могат да се паркират 4 автомобила. Входа за къщата е от страната на паркинга. Самата къща е разделена на 3 отделни апартамента, които са просторни и могат да се ползват или отдават под наем поотделно. На първото ниво е разположен големият апартамент. В него се влиза през просторно антре. Кухненският бокс е отделен в дясната част. Кухнята е голяма и напълно оборудвана. В ляво е самият хол, който е просторен и слънчев. Таваните са декорирани с масивни греди. В холът се намира голям кожен диван и маса за 10-12 човека и голяма камина. От него се излиза на двора и барбекюто. Дворът е 1600 м2 и е озеленен професионално. От страната на паркинга има и външно джакузи. На това ниво имаме 2 спални, които са напълно оборудвани с две отделни тоалетни.

На второто ниво се намират 2 отделни апартамента, единият от които е 3 стаен мезонет. В него се влиза директно. Там също има изградена камина. Кухнята е от масивно дърво, напълно оборудвана. Има също така маса за 4 ма. От холът се влиза в двете спални, които имат отделни тоалетни и самостоятелни балкони. За спалнята на трето ниво се качваме по масивна дървена стълба. Там също имаме отделна баня и балкон. От всички балкони и стаи се открива невероятна панорамна гледка към Пирин Планина, защото всички са с южно изложение.

Къщата се отоплява с термопомпа. Има и минерална вода.

Таксата за поддръжка на зелените площи се разпределя между собствениците на комплекса.

Имота е подходящ за постоянно живеене и за отдаване под наем.
Funkce:
  • С паркинг
  • Интернет връзка
  • С действащ бизнес
  • Обзаведен
  • Видео наблюдение
  • Охрана
  • В затворен комплекс
Cena

Cena nemovitosti: 1 009 800 €

Cena на кв.м: 2040 €

Umístění

област Благоевград, с. Баня

Statistika
  • 42pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl aktualizován dne 5 май 2024
Kontaktovat prodejce
089XXX... (ukázat)

ИНТЕРПРАЙМ БАНСКО
град Благоевград Банско, ул. Глазне 45
Продава Къща в област Благоевград, с. Баня
1 009 800 €
495 кв.м3-ти Тухла