Продава  2-стаен област Бургас , к.к. Слънчев бряг , 63 кв.м | 97579523
Продава 2-стаен
област Бургас, к.к. Слънчев бряг
77 000
Цената е с включено ДДС
63 кв.м2-ри Тухла, 2010 г.
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Прекрасен чист двустаен апартамент. Добър ремонт. Качествени мебели. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с необходимите домакински уреди. Идеален за лятна почивка и за зимен престой. Комплексът разполага с асансьор.Комплексът е разположен в южната тиха част на Слънчев Бряг , на 6 минути пеша от морето и плажа, на 15 минути пеша от центъра на града. В близост до комплекса има парк, наблизо е малката река Хаджийска. На пешеходно разстояние е цялата необходима инфраструктура: магазини, супермаркети, ресторанти, кафенета, барове, дискотеки, автобусни спирки и др. Комплексът е подходящ за целогодишно живеене. Висококачественото строителство и обслужване в съчетание с околната природа, развитата инфраструктура и близостта на морето създават отлични условия за живот и отдих.

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;
- качество на обслужването и коректност;
- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по 'Икономика на недвижима собственост', и е изучавала вещно право в университета, и 'Основи в правото' в средното училище в специална паралелка - 'Мениджмънт' с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и 'Международно право' от второто и висше образование по специалност 'Маркетинг'. Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!
- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;
- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!
- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Χαρακτηριστικά:
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Обзаведен
  • Контрол на достъпа
  • В затворен комплекс
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 77 000 €

Τιμή на кв.м: 1222,222 €

Τοποθεσία

област Бургас, к.к. Слънчев бряг

Στατιστική
  • 87προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία δημοσιεύτηκε στις 21 януари 2023
Επικοινωνία με τον πωλητή
089XXX... (προβολή)
Μέσο
Росен Митев
0897891011

МОДА ИМОТИ
град Бургас ул. Роза, комплекс Сирена, офис 4
Продава 2-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг
77 000 €
63 кв.м2-ри Тухла, 2010 г.