Продава  4-стаен област Добрич , гр. Балчик , 90 кв.м | 97869008
Продава 4-стаен
област Добрич, гр. Балчик
163 000
Цената е с включено ДДС
90 кв.м2-ри Тухла, 1980 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Имоти ПРЕМИЕР представя на вашето внимание четиристаен апартамент, разположен в една от най-привлекатните зони на град Балчик - в близост до пристанището. Този чудесен имот предлага идеално съчетание на комфорт, уют и изключително местоположение.

Влизайки в апартамента, ще бъдете впечатлени от просторната и светла всекидневна, която е напълно обзаведена. Пространството е много функционално и се отличава с уникален архитектурен дизайн, придаващ усещане за модерност и стил.

Балконът на апартамента също предлага привлекателното морско изживяване, като ви дава възможност да се насладите на топлите летни вечери или да се релаксирате с кафе по всяко време на деня.

Кухнята е със съвременен дизайн и е напълно оборудвана с всички необходими електроуреди. Има достатъчно място за приготвяне на вкусни ястия и достъп до балкона, където можете да насладите семейството си на обед или вечеря, докато се наслаждавате на прекрасната гледка.

В апартамента има три спални и два санитарни възела, които са обзаведени стилно и с внимание към детайлите. Всяка от тях предлага уют и спокойствие, като осигурява необходимата си независимост и комфорт. Самата атмосфера в спалните е гаранция за безпроблемен отдих.

Четиристайният апартамент се намира в близост до пристанището на Балчик, което прави тази собственост идеална за хора, които ценят морската атмосфера и удоволствието от разходки край морето. Разположението му предлага лесен достъп до центъра на града, където ще откриете много ресторанти, кафенета и магазини.

Не пропускайте възможността да си осигурите този привлекателен апартамент, който предлага идеалното съчетание на комфорт, местоположение и красота на морето. За допълнителна информация или оглед, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще бъдем радостни да ви помогнем!

За повече информация позвънете на посочените телефони и цитирайте код на обявата 351379
Особености:
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 163 000 €

Цена на кв.м: 1811,111 €

Локация

област Добрич, гр. Балчик

Статистика
  • 126разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 10 април 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Васил Муртов
0877590068

ИМОТИ ПРЕМИЕР
град Варна ул. Георги Бенковски 90 ет.6 оф.20
Продава 4-стаен в област Добрич, гр. Балчик
163 000 €
90 кв.м2-ри Тухла, 1980 г.