Продава  3-стаен град София , Изток , 80 кв.м | 98839415
Продава 3-стаен
град София, Изток Виж на картата
259 000
Не се начислява ДДС
80 кв.м7-ми Тухла, 1965 г.
ТЕЦ: ДАГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Корона М има удоволствието да Ви представи ексклузивно светъл модерен тристаен апартамент в един от най-красивите, зелени и предпочитани райони на столицата до Японското посолство! Квартал Изток е много тих и спокоен, с много добра инфраструктура и транспортни връзки, с хубави и добре поддържани алеи, детски площадки и градинки. В района има множество заведения, магазини, детски градини, училища, посолства.

Жилището е след основен ремонт с наново изградени Ел. инсталация, ВИК, вътрешна и външна ( петкамерна ) дограма. Оборудвано е с висок клас икономични енергийно ефективни електроуреди - Bosch, Candy, Whirpool. Вътрешно и топло, с изцяло източно изложение. Разполага с 4 отделни стаи и има следното разпределение: просторен коридор,самостоятелна модерна кухня, хол, преходна спалня от хола, втора спалня, баня с WC, тераса, мазе с чиста жилищна площ от 72 кв. метра без общи части. Намира се на 7-ми етаж в стабилна тухлена сграда с въздушна възглавница, с асансьор и ТЕЦ. Сменена дограма на общите части, представителна нова входна врата, контролиран достъп и наскоро ремонтиран покрив. Свободно паркиране в района. На пешеходно разстояние до метростанция Жолио Кюри.

За огледи в удобно за Вас време и допълнителна информация - 0888680279. Агенцията разполага с ключ. Оказваме безплатно съдействие на преференциални условия за ипотечен и потребителски кредит с всички банки в страната. Работим с всички коректни колеги!
Особености:
  • Асансьор
  • Контрол на достъпа
  • Възможност за дан. кредит
  • Саниран
  • Обзаведен
Цена

Цена на имота: 259 000 €

Цена на кв.м: 3237,5 €

Локация

град София, Изток

Статистика
  • 160разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 2 май 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

КОРОНА М
град София 25 УИЛЯМ ГЛАДСТОН, СОФИЯ, 1000
Продава 3-стаен в град София, Изток
259 000 €
80 кв.м7-ми Тухла, 1965 г.