Издаје се  Кућа регион Перник , Кладница , 208 м2 | 43858757
Издаје се Кућа
регион Перник, Кладница
1600
ПДВ је укључен
208 м2(200 м2)-
Calefacción central: -Gas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
Агенция за недвижими имоти Твоят Дом предлага под наем стилно обзаведена къща със собствен двор в к-с Делта хил , само на 15 км от София. Комплексът е разположен на южния склон на Витоша, на хълм встрани от село Кладница, с гледка към планината. Разполага с 24 часова охрана и видеонаблюдение, поддръжка на отлично изградената инфраструктура в целия комплекс, която включва пречиствателна станция, канализация, подземна електро-разпределителна мрежа и оптични кабели за интернет. В комплексът има хранителен магазин, пекарна, ресторант, салони за красота, както и много други удобства. Изключително тих и спокоен район с бърз и уреден достъп.
Къщата е от редови тип, напълно обзаведенa с висок клас уреди и елегантни мебели. Разполага с площ от 208 кв.м., които са разпределени в две нива. На първото ново са разположени антре, с топла връзка към гаража, перално помещение и склад, голяма дневна с кухненска част, тоалетна за гости, веранда с мека мебел за отдих, която води към двор с барбекю. На второто ниво се намират баня с тоалетна, две спални, от които едната със собствена баня и тоалетна, две тераси с прекрасна гледка към планината, трета спалня, която е обзаведена като кабинет. Отоплението е с термопомпа на ток. Дворът е с площ 200кв.м, като е изцяло озеленен.
Комплексът предлага спокойствие и приятни изживявания в модерна атмосфера, сред растителност и природа. Подходяща за хора, търсещи очарователна обстановка, съчетаваща спокойна природна среда със съвременни удобства, комфорт и удобна близост до столицата.
Características:
  • Намештен
  • Са гаражом
  • Луксуз
  • Каблирање
  • интернет конекција
Precio

Precio de la propiedad: 1600 €

Precio на м2: 7,692 €

Ubicación

регион Перник, Кладница

Estadísticas
  • 12puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 11 јун 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Веселин Конецовски
088 4783474, 0700 70 188

ТВОЈaТ ДОМ
Софија гр. Софија, пл. П. Р. Славејков 7, вх. В
Издаје се Кућа в регион Перник, Кладница
1600 €
208 м2-