Till salu  Komplott Sofia , Bistrica , 469 kvm | 28593945
3 bilder

Till salu Komplott в Sofia, Bistrica, 469 kvm

93 999
Ingen moms tas ut
469 kvm
Förordning: JAElektricitet: JAVatten: JA
Egendomsbeskrivning:
!! ТОК !!!ВОДА!!! ЗА ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО !!!

ЕКСТРА ХОУМС представя:

🚜 Парцел за продажба в София, с. Бистрица 🌳

Цена: **93,999 **

Обща площ: **469 кв.м**

Описание:

Този прекрасен парцел се намира в живописното село Бистрица, част от град София. Мястото е идеално за тези, които търсят спокойствие и природа, но същевременно искат да бъде близо до града. Ето някои от предимствата и параметрите на този уникален имот:

- 🏞️ **Разположение:** Парцелът е разположен в район с чист въздух и прекрасни гледки към планината. Селото е известно със своите зелени пространства и приятна обстановка.

- 📐 **Размери:** Със своите 469 кв.м, имотът предоставя достатъчно пространство за изграждане на мечтания ви дом, градина или вила. Парцелът е с правилна форма, което улеснява строителните дейности и оформянето на пространството.

- 🚗 **Достъп:** Асфалтиран достъп до парцела с възможност за лесен достъп до важните пътни артерии. Бърз достъп до центъра на София, което го прави отличен избор за хора, работещи в града, но търсещи по-спокойна среда за живеене.

- 🏠 **Възможности за строителство:** Парцелът попада в зона с разрешение за ниско застрояване, което дава възможност за изграждане на еднофамилна къща или вила. Това е отлична възможност за създаване на дом, проектиран според индивидуалните ви предпочитания.

- 🌐 **Инфраструктура:** Районът е с добре развита инфраструктура. В близост се намират училища, детски градини, магазини и медицински центрове. Парцелът е свързан с основните комунални услуги: ток, вода и канализация.

- 🎐 **Екология и Обкръжение:** Зеленината и природата наоколо създават прекрасна атмосфера за живот, далеч от шумния и замърсен градски живот. Разходките сред природата, близостта до Витоша и чистият въздух са само част от предимствата на районa.

Този парцел представлява перфектната възможност за тези, които мечтаят за собствен дом в спокоен и живописен район, запазвайки удобствата на градската среда. Не пропускайте шанса да инвестирате в бъдещето си с този изключителен имот!

Ако желаете да закупите този имот, обадете се СЕГА и цитирайте следния код: 1050
Funktioner:
  • För bostadsbyggande
Till salu  Komplott Sofia , Bistrica , 469 kvm | 28593945 - bild [2]
Till salu  Komplott Sofia , Bistrica , 469 kvm | 28593945 - bild [3]
Pris

Fastighetspris: 93 999 €

Pris på kvm: 200,424 €

Prenumerera på mig för aviseringar om prisändringar
Plats

Sofia, Bistrica

Statistik
  • 12vyer
  • 0sparar
Annonsen har uppdaterats den 24 september 2024
Kontakta säljaren
089XXX... (show)
EKSTRA HOUMS
Sofia gr. Sofija, p.k. 1172 ul. Apostol Karamitev 2A, et. 1, ap.
Till salu Komplott в Sofia, Bistrica, 469 kvm
93 999 €
469 kvm
call20898878988