For Sale  Plot Sofia , Bistritsa , 469 sq.m | 28593945
3 pictures

For Sale Plot в Sofia, Bistritsa, 469 sq.m

93 999
No VAT is charged
469 sq.m
Regulation: YESElectricity: YESWater: YES
Property Description:
!! ТОК !!!ВОДА!!! ЗА ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО !!!

ЕКСТРА ХОУМС представя:

🚜 Парцел за продажба в София, с. Бистрица 🌳

Цена: **93,999 **

Обща площ: **469 кв.м**

Описание:

Този прекрасен парцел се намира в живописното село Бистрица, част от град София. Мястото е идеално за тези, които търсят спокойствие и природа, но същевременно искат да бъде близо до града. Ето някои от предимствата и параметрите на този уникален имот:

- 🏞️ **Разположение:** Парцелът е разположен в район с чист въздух и прекрасни гледки към планината. Селото е известно със своите зелени пространства и приятна обстановка.

- 📐 **Размери:** Със своите 469 кв.м, имотът предоставя достатъчно пространство за изграждане на мечтания ви дом, градина или вила. Парцелът е с правилна форма, което улеснява строителните дейности и оформянето на пространството.

- 🚗 **Достъп:** Асфалтиран достъп до парцела с възможност за лесен достъп до важните пътни артерии. Бърз достъп до центъра на София, което го прави отличен избор за хора, работещи в града, но търсещи по-спокойна среда за живеене.

- 🏠 **Възможности за строителство:** Парцелът попада в зона с разрешение за ниско застрояване, което дава възможност за изграждане на еднофамилна къща или вила. Това е отлична възможност за създаване на дом, проектиран според индивидуалните ви предпочитания.

- 🌐 **Инфраструктура:** Районът е с добре развита инфраструктура. В близост се намират училища, детски градини, магазини и медицински центрове. Парцелът е свързан с основните комунални услуги: ток, вода и канализация.

- 🎐 **Екология и Обкръжение:** Зеленината и природата наоколо създават прекрасна атмосфера за живот, далеч от шумния и замърсен градски живот. Разходките сред природата, близостта до Витоша и чистият въздух са само част от предимствата на районa.

Този парцел представлява перфектната възможност за тези, които мечтаят за собствен дом в спокоен и живописен район, запазвайки удобствата на градската среда. Не пропускайте шанса да инвестирате в бъдещето си с този изключителен имот!

Ако желаете да закупите този имот, обадете се СЕГА и цитирайте следния код: 1050
Features:
  • For housing construction
For Sale  Plot Sofia , Bistritsa , 469 sq.m | 28593945 - image [2]
For Sale  Plot Sofia , Bistritsa , 469 sq.m | 28593945 - image [3]
Price

Property price: 93 999 €

Price on sq.m: 200,424 €

Subscribe me for price change notifications
Location

Sofia, Bistritsa

Statistics
  • 11views
  • 0saves
The ad has been updated on 24 September 2024
Contact seller
089XXX... (show)
EKSTRA HOUMS
Sofia gr. Sofiya, p.k. 1172 ul. Apostol Karamitev 2A, et. 1, ap.
For Sale Plot в Sofia, Bistritsa, 469 sq.m
93 999 €
469 sq.m
call20898878988