Na prodej  Studio Varna , k.k. Zlatni pjasaci , 46 m2 | 69547200
Na prodej Studio
VIP
Varna, k.k. Zlatni pjasaci
50 000
DPH je v ceně
46 m22 Cihlový, 2006
Keskuslämmitys: -Kaasu: -
Poista
Kiinteistön kuvaus:
Приветстваме Ви в просторен и уютен едностаен апартамент, разположен в един от най-желаните комплекси в Златни пясъци. Този апартамент предлага перфектната комбинация от комфорт, лукс и близост до природата.

Този апартамент предоставя пространство за релаксация и забавление. Чудесната гледка към гората прави престоят ви незабравим. От балкона или просторната тераса можете да се насладите на спокойствието и красотата на околната природа.

Локацията на комплекса е неповторима само на 100 метра от прекрасния плаж на Златни пясъци. Вие можете да се потопите в морските вълни само за минути и след това да се завърнете във вашето уютно гнездо, за да се насладите на спокойствието на горската обстановка.

В комплекса има на разположение два басейна, които са идеални за почивка и забавление сред летните дни. Барът, ресторантът, фитнесът и спа центърът са на ваше разположение, за да удовлетворят всички вашите нужди за релаксация и разнообразие.

Един от най-големите плюсове на този комплекс е свободното паркиране. Собствениците на апартаменти могат да паркират своите автомобили безпроблемно, без да се тревожат за място.

Независимо дали идвате за спокоен отдих, за забавление на плажа или за активна почивка, този двустаен апартамент в комплекса в Златни пясъци ще ви осигури незабравимо преживяване и комфорт през целия ви престой.
Ominaisuudet:
  • S parkovištěm
  • Zařízený
  • Bezpečnostní kamery
  • Řízení přístupu
  • Bezpečnostní
Hinta

Kiinteistön hinta: 50 000 €

Hinta na m2: 1086,957 €

Sijainti

Varna, k.k. Zlatni pjasaci

Tilastot
  • 198näkymät
  • 1Tallenna muistikirjaan
Ilmoitus on päivitetty 17 červen 2024
Ota yhteyttä myyjään
087XXX... (näytä)
Agentti
Zvezdelina Georgieva
0879598018

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
Na prodej Studio в Varna, k.k. Zlatni pjasaci
50 000 €
46 m22 Cihlový, 2006