Продаја  Студио Варна , к.к. Златни пјасаци , 46 м2 | 69547200
Продаја Студио
VIP
Варна, к.к. Златни пјасаци
50 000
ПДВ је укључен
46 м22нд Цигла, 2006
Ústřední topení: -Plyn: -
Odstranit
Popis nemovitosti:
Приветстваме Ви в просторен и уютен едностаен апартамент, разположен в един от най-желаните комплекси в Златни пясъци. Този апартамент предлага перфектната комбинация от комфорт, лукс и близост до природата.

Този апартамент предоставя пространство за релаксация и забавление. Чудесната гледка към гората прави престоят ви незабравим. От балкона или просторната тераса можете да се насладите на спокойствието и красотата на околната природа.

Локацията на комплекса е неповторима само на 100 метра от прекрасния плаж на Златни пясъци. Вие можете да се потопите в морските вълни само за минути и след това да се завърнете във вашето уютно гнездо, за да се насладите на спокойствието на горската обстановка.

В комплекса има на разположение два басейна, които са идеални за почивка и забавление сред летните дни. Барът, ресторантът, фитнесът и спа центърът са на ваше разположение, за да удовлетворят всички вашите нужди за релаксация и разнообразие.

Един от най-големите плюсове на този комплекс е свободното паркиране. Собствениците на апартаменти могат да паркират своите автомобили безпроблемно, без да се тревожат за място.

Независимо дали идвате за спокоен отдих, за забавление на плажа или за активна почивка, този двустаен апартамент в комплекса в Златни пясъци ще ви осигури незабравимо преживяване и комфорт през целия ви престой.
Funkce:
  • Са паркингом
  • Намештен
  • Сигурносне камере
  • Контрола приступа
  • Безбедност
Cena

Cena nemovitosti: 50 000 €

Cena на м2: 1086,957 €

Umístění

Варна, к.к. Златни пјасаци

Statistika
  • 200pohledy
  • 1Uložit do sešitu
Inzerát byl aktualizován dne 17 јун 2024
Kontaktovat prodejce
087XXX... (ukázat)
Činidlo
Звезделина Георгиева
0879598018

ИМОТИ ПРЕМИЕР
Варна ул. Георги Бенковски 90 ет.6 оф.20
Продаја Студио в Варна, к.к. Златни пјасаци
50 000 €
46 м22нд Цигла, 2006