Til salg  Studie Varna , k.k. Zlatni pyasatsi , 46 kvm | 69547200
Til salg Studie
VIP
Varna, k.k. Zlatni pyasatsi
50 000
moms er inkluderet
46 kvm2 Mursten, 2006
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Приветстваме Ви в просторен и уютен едностаен апартамент, разположен в един от най-желаните комплекси в Златни пясъци. Този апартамент предлага перфектната комбинация от комфорт, лукс и близост до природата.

Този апартамент предоставя пространство за релаксация и забавление. Чудесната гледка към гората прави престоят ви незабравим. От балкона или просторната тераса можете да се насладите на спокойствието и красотата на околната природа.

Локацията на комплекса е неповторима само на 100 метра от прекрасния плаж на Златни пясъци. Вие можете да се потопите в морските вълни само за минути и след това да се завърнете във вашето уютно гнездо, за да се насладите на спокойствието на горската обстановка.

В комплекса има на разположение два басейна, които са идеални за почивка и забавление сред летните дни. Барът, ресторантът, фитнесът и спа центърът са на ваше разположение, за да удовлетворят всички вашите нужди за релаксация и разнообразие.

Един от най-големите плюсове на този комплекс е свободното паркиране. Собствениците на апартаменти могат да паркират своите автомобили безпроблемно, без да се тревожат за място.

Независимо дали идвате за спокоен отдих, за забавление на плажа или за активна почивка, този двустаен апартамент в комплекса в Златни пясъци ще ви осигури незабравимо преживяване и комфорт през целия ви престой.
Особености:
  • Med parkeringsplads
  • Møbleret
  • Sikkerhedskameraer
  • Adgangskontrol
  • Sikkerhed
Цена

Цена на имота: 50 000 €

Цена på kvm: 1086,957 €

Локация

Varna, k.k. Zlatni pyasatsi

Статистика
  • 190разглеждания
  • 1добавяне в Бележника
Обявата е коригирана на 17 juni 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Zvezdelina Georgieva
0879598018

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
Til salg Studie в Varna, k.k. Zlatni pyasatsi
50 000 €
46 kvm2 Mursten, 2006