Дава под наем  Магазин област София , гр. Костинброд , 560 кв.м | 18512023
Дава под наем Магазин
област София, гр. Костинброд Виж на картата
2500
Цената е с включено ДДС
560 кв.м2-ри
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 451 или 02 425 68 13 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 81092.

Отговорен брокер: Магдалена Цоклинова

Търговски обект под наем в самостоятелна сграда в гр. Костинброд. Градът предлага на своите жители всички ежедневни удобства, които са се превърнали в неизменна част от съвременния комфортен начин на живот. До момента имотът е използван за нуждите на производство, след това като банков клон на една от големите банки в страната.

Помещението се намира на втори етаж и заема площ от 560 кв.м. Към него има мазе с площ около 70 кв.м. и 3 помещения. В сградата има асансьор и трифазно табло, както и трезор/каса. Разполага с 10 отделни помещения/стаи, кухненски кът с мивка и баня с 2 тоалетни. Сградата е масивна, разполага с вентилационна инсталация намираща се в мазето.

Обектът разполага и с противопожарна система. Имотът е подходящ за производство, офиси и всякакви други бизнес дейности, тъй като освен добрата локация е и просторен, светъл и с широки помещения.

Изложение - лицето на сградата е на изток, а входът на помещението на юг. Необходим е ремонт на имота.

В района ще откриете редица обществени услуги и удобства, които да са от полза за успешната реализация на вашите бизнес начинания. Нуждае се от ремонт.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Особености:
  • Необзаведен
  • Асансьор
  • Интернет връзка
Цена

Цена на имота: 2500 €

Цена на кв.м: 4,464 €

Локация

област София, гр. Костинброд

Статистика
  • 28разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 9 март 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем Магазин в област София, гр. Костинброд
2500 €
560 кв.м2-ри