Продава  3-стаен град Хасково , Дружба 1 , 112 кв.м | 20075055
Продава 3-стаен
град Хасково, Дружба 1 Посмотреть на карте
При запитване
112 кв.м3-ти Тухла, 2020 г.
Центральное отопление: -Газ: -
Удалять
Описание недвижимости:
Royal Park House - модерният облик на съвременното жилищно строителство в град Хасково. Уникалното местоположение до два парка, игрища, детски площадки и учебни заведения, както и добрата свързаност с градската транспортна мрежа и директната връзка с основни пътни артерии прави Royal Park House изключително привлекателно място.
Жилищните площи на сградата са проектирани така, че да доставят на живеещите в тях оптимално взаимоотношение между простор, светлина и удобство. Предвидени са луксозни общи части, впечатляващо фоайе и влагане на последни технологии в строителството.
Със своята модерна концепция и запомняща се архитектура Royal Park House цели да бъде визитна картичка на своите собственици и наематели.
Сградата се състои от 12 апартамента, партер с търговски помещения, портиерна и помещение за общо ползване и сутерен с паркоместа и мазета. Осигурени са 9 парко места на ниво сутерен. Достъпът до подземния гараж, техническите и складови помещения за жилищата е посредством рампа, отопляема през зимния период, асансьор и стълбищна клетка. Имотите в продажба са тристайни и четиристайни апартаменти. Светлата височина на жилищните етажи е 2.65 м., съгласно нормативите за ново строителство.
Жилищна сграда Royal Park House като архитектурен проект се отличава с редица предимства - високо качество и изтънчен стил на изпълнение, ново строителство в жк. Дружба
Royal Park House предлага на своите бъдещи обитатели една нова концепция за живот - без компромиси в качеството на строителството, с усещане за стил, елегантност и уют. Отделните апартаменти и търговски помещения в продажба съчетават функционално разпределение и модерно изпълнение осигуряващи комфорт, удобство и сигурност съобразени със съвременните изисквания за качество и ниво на живот.
Оригинални фасадни решения, съчетани със специфични архитектурни елементи, допринасят за уникалния и неповторим външен облик на сградата.
Функции:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С гараж
  • Контрол на достъпа
  • Саниран
  • Видео наблюдение
Продава  3-стаен град Хасково , Дружба 1 , 112 кв.м | 20075055 - изображение [2]
Цена

Цена недвижимости: При запитване

Цена :

Расположение

град Хасково, Дружба 1

Статистика
  • 204Просмотры
  • 0экономит
Объявление было опубликовано на 31 януари 2020
Связаться с продавцом
РОЯЛ ПАРК ХАУС
град Хасково ул. Кюстенджа 12-14
Продава 3-стаен в град Хасково, Дружба 1
При запитване
112 кв.м3-ти Тухла, 2020 г.