Продава  3-стаен град Пловдив , Христо Смирненски , 88 кв.м | 20164634
Продава 3-стаен
VIP
град Пловдив, Христо Смирненски
109 949
Цената е с включено ДДС
88 кв.м4-ти Тухла, 2023 г.
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
(ОФЕРТА-6900)
МАЛКА СГРАДА!!! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!!! СРЕДЕН ЕТАЖ!!! АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да предложи на Вашето внимание прекрасен тристаен апартамент в новоизграждаща се сграда в квартал Христо Смирненски. Имотът е със следното разпределение: всекидневна с трапезария и кухненски кът, две отделни спални, баня с тоалетна, килер, тераса и входно антре. Жилището ще бъде издадено на шпакловка и замазка, което ще Ви даде невероятната възможност сами да развихрите въображението и мечтите си и да го претворите в едно приказно място за себе си и за своето семейство. Преглага се опция за закупуване на паркомясто на допълнителна цена. Всичко от което се нуждаете е само на ръка разстояние-училища, детски градини, магазини, спирки на градския транспорт, а Гребната база е само на няколко минути пешеходно разстояние.
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.

Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с едни от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg
Цена

Цена на имота: 109 949 €

Цена на кв.м: 1249,42 €

Локация

град Пловдив, Христо Смирненски

Статистика
  • 20разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 4 август 2023
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Теодора Бахчеванска
0893032406

АРМАДА ИМОТИ
град Пловдив гр. Пловдив бул. Освобождение 32, етаж 8, офис 32
Продава 3-стаен в град Пловдив, Христо Смирненски
109 949 €
88 кв.м4-ти Тухла, 2023 г.