Дава под наем  2-стаен област Благоевград , гр. Банско , 68 кв.м | 21267238
Дава под наем 2-стаен
област Благоевград, гр. Банско Виж на картата
530
Цената е с включено ДДС
68 кв.м2-ри
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 83472.

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент в центъра на гр. Банско. Имотът се намира в добре поддържана сграда от 2009 г. Сгушен в подножието на планината, районът е предпочитана туристическа дестинация за български и чуждестранни туристи през цялата година. Еднакво атрактивен през четирите сезона на годината, Банско предлага разнообразни условия за почивка и развлечение.

Жилището е много топло и слънчево. Разположено е на втори етаж с площ 68 кв. м. разпределена между:
антре
дневна с кухненски бокс
спалня
баня с тоалетна
балкон

Изложение - изток, юг.

Имотът се отдава под наем напълно обзаведен.

Градът се е превърнал в най-добрата българска дестинация за ски, сноуборд и шейна. Има писти от всякаква сложност 5 леки , 8 със средна трудност, 2 трудни. Пистите са разположени достатъчно високо, за да осигурят прилично дълъг сезон - в добрите години от декември до май. Най- високата точка на ски центъра е на 2560 м, а най-ниската на 1000 м. Общата дължина на ски пистите е 65 км, на ски лифтовете 26 км, а 16 километров ски път свързва пистите с Банско.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Особености:
  • Обзаведен
  • Интернет връзка
Цена

Цена на имота: 530 €

Цена на кв.м: 7,794 €

Локация

област Благоевград, гр. Банско

Статистика
  • 252разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 28 февруари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Гергана Сотирова
0882 817 482

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Дава под наем 2-стаен в област Благоевград, гр. Банско
530 €
68 кв.м2-ри