Продава  Хотел град Варна , м-т Ален мак , 850 кв.м | 66250504
Продава Хотел
град Варна, м-т Ален мак
750 000
Не се начислява ДДС
850 кв.м- Тухла, 2023 г.
ТЕЦ: -Газ: НЕ
Премахни
Описание на имота:
Предлагаме за продажба новопостроена къща за гости/хотел.
Уникален инвестиционен проект и уникално техническо изпълнение. При строителството на къщата са използвани най-модерните и екологични строителни материали и технологии. Немски 5-камерни дограми, система за вентилация на въздух, системи на кондициониране, возможност за локално отпление с термопомпа.
Проект е замислен като къща за гости, със СПА, басейн, конферетна, зала. Вече е по приценка на купувач.
Къща е разделена на 10 самостоятелни апартамента с отделен водомер и електромер санитарни възели.
Един апартамент вече е направен другите можете да се направете в различен стил, обаче во всеки апартамент е предусмотрено всичко за комфортно живене.
Къща се намира в Ален Мак, много близко до градски транспорт и главен булвард, също така в тишина и простор. От тераси има гледка море, коята никога няма да се затвори.
https://petraestate.ru/domalenmak

'Петра Естейт, БГ' предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти: Посредничество при покупка на недвижим имот Посредничество при продажба на недвижим имот . Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот Посредничество при наемане на недвижим имот Пълно съдействие и организиране получаването на банкови кредити за закупуване на имоти. Пакет услуги, свързани с управление на недвижими имоти Инвестиционно консултиране Правни консултации във връзка с водените сделки Подготовка на необходимите нотариални актове и документи за удостоверяването на сделки с недвижими имоти. Доверително представителство на чуждестранни клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижими имоти в България.
Организиране престоя в България на чуждестранни клиенти във връзка с осъществяването на сделки с имоти
Консултации за вътрешно преустройство, дизайн и обзавеждане на закупени недвижими имоти. Нашият стил е да работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес
За огледи и подробности обадете се на тел +359 896 624824 Светлана Петрова
Особености:
  • С паркинг
  • Видео наблюдение
  • Възможност за дан. кредит
Цена

Цена на имота: 750 000 €

Цена на кв.м: 882,353 €

Локация

град Варна, м-т Ален мак

Статистика
  • 134разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 24 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ПЕТРА ЕСТЕЙТ ООД
град Варна Бул.Сливница 66
Продава Хотел в град Варна, м-т Ален мак
750 000 €
850 кв.м- Тухла, 2023 г.