Продава  1-стаен област Габрово , гр. Трявна , 35 кв.м | 66595184
Продава 1-стаен
област Габрово, гр. Трявна
16 800
Цената е с включено ДДС
35 кв.м1-ви Тухла
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Предстоящ АКТ 16 Януари 24г. Агенция ПЕТКОВ Ви представя 1-стаен апартамент, ситуиран в сграда ново строителство, разположен в непосредствена близост до Тревненското езеро. Сградата е на пешеходно разстояние от центъра на града, Ж.П. и автогара, музеи, както и ред други забележителности. Жилището е атрактивно не само заради посочената по-горе локация, а и заради развитата инфраструктура на квартала с магазини, училище, детска градина и д.р. Тишината и спокойствието липсващи в натоварените градски райони правят апартамента особенно атрактивен ваканционен имот подходящ както за лично ползване, така и за инвестиционен имот.

Апартамента е с площ от 38 кв.м. от тях 30 кв.м. чиста жилищна площ и 8 кв.м. включени общи части, разпределението му е типично за едно напълно функционално 1 -стайно жилище състоящо се от антре, с просторна дневна част, голяма баня и тоалет. Всички помещения са без скосове, отстъпи и преходи. Жилището ще бъде издадено на клиента в състояние по БДС.

Предвидена е възможност за закупуване към всяко жилище на открито паркоместо.

Налични са и други 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни жилища в сградата. Особенно подходящи са както за лично ползване така и за ваканционен имот.

Документите на имота са изрядни и проверени от юрист на дружеството. Липсват каквито и да е задължения и тежести по имота. Жилищата са подходящи за закупуване както с налични средства така и с банков кредит.
Χαρακτηριστικά:
  • С паркинг
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 16 800 €

Τιμή на кв.м: 480 €

Τοποθεσία

област Габрово, гр. Трявна

Στατιστική
  • 531προβολές
  • 2σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 13 януари 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
098XXX... (προβολή)

ПЕТКОВ
град Варна Ян Хуняди 59
Продава 1-стаен в област Габрово, гр. Трявна
16 800 €
35 кв.м1-ви Тухла