Продава  Заведение област Пловдив , с. Бачково , 120 кв.м | 76087769
Продава Заведение
VIP
област Пловдив, с. Бачково
99 000 лв.
Цената е с включено ДДС
120 кв.м- Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Продаваме в село Бачково, общ.Асеновград, обл.Пловдив:
Заведение, с действащ бизнес - Ресторант, с площ 120кв.м, с 5 броя маси вътре, с 24 места, бар, кухня, външна тераса на второ ниво, с пещ и панорамна гледка към Родопа планина и главната туристическа улица, водеща към Бачковския манастир, санитарен възел, отделно бунгало, в дървен стил, със спалня и душ кабина.

Външната част се състои от 6 маси, с 24 места, в градина, с дървени маси, дървен навес, табели, декорации, панорамна гледка към планината, на туристическата паважна улица към Бачковския манастир, откъдето минават хиляди туристи всяка година.

Продава се напълно обзаведено и оборудвано, готово за директно започване на работа - маси със столове, климатик, дървен интериор, мебели, подовата настилка е с камък, паркет, теракот, има ПВЦ дограма, напълно отваряема.
Кухнята е оборудвана, с всичко необходимо, спазени са всички стандарти за работа - има налични хладилници, печки, котлони, аспиратор, мивки, плотове.

Може да се паркира, в близост до него има няколко големи паркинга.

Имотът, който се продава е заведение с разработен бизнес, на туристическо място, за което се заплаща наем, към Бачковския манастир.

Село Бачково се намира сред красивите Родопи, край река Чая, на 23 км от гр. Пловдив и на 8 км от гр. Асеновград, в посока гр. Смолян.
Селото е водоснабдено с чиста балканска вода, улиците са с настилка паваж. Има целогодишен наплив на туристи, поради находящия се в близост Бачковски манастир /втори по големина манастир, в България/. В района на манастира, където се намира имотът, който предлагаме, са разположени множество търковски обекти, заведения и занаятчийски магазини.

За повече информация и консултации, може да заповядате, в нашия офис, намиращ се на ул. Трети март 32, до Change бюрото, срещу магазин за злато и сребро Lady Gold и магазин СОКО, или във втория ни офис, на ул. Трети март 34, срещу Уникредит Булбанк. Офисите се намират, в центъра на гр. Асеновград.

Други оферти, за недвижими имоти, може да разгледате, в нашата Фейсбук група - ИМОТИ АСЕНОВГРАД

Офертите ни, може да следите и в нашия Инстаграм профил - imotekspres99, или във Фейсбук страницата ни - facebook.com/imotekspres

www.imotekspres.com/bg

Агенцията е на пазара, с имоти от 1999г. и се ползва, с доверие от своите клиенти, партньори и институции. Държим на коректно и културно отношение, от всички страни по сделките, с недвижима собственост. Оказваме съдействие за банкови кредити, изповядване на сделки пред нотариус, проверки относно собствеността на имота, юридически и геодезически услуги и други.
Цена

Цена на имота: 99 000 лв.

Цена на кв.м: 825 лв.

Локация

област Пловдив, с. Бачково

Статистика
  • 121разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 29 март 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

ИМОТ ЕКСПРЕС 99
град Пловдив гр.Асеновград, ул.Трети март 32
Продава Заведение в област Пловдив, с. Бачково
99 000 лв.
120 кв.м- Тухла