Продава  3-стаен област Благоевград , гр. Банско , 83 кв.м | 77686585
Продава 3-стаен
VIP
област Благоевград, гр. Банско
69 900
Не се начислява ДДС
83 кв.м4-ти Тухла
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Мезонет с две спални и гледка към планина за продажба в нова жилищна сграда без такса поддръжка на ул. Найден Геров до ски зоната на зимния курорт Банско. Апартаментът се намира на последен етаж и е с източно изложение. Състои се от: малко антре, всекидневна с място за кухня, балкон, спалня и баня на първо ниво; спалня с килер на второ ниво.
Сградата се състои от 20 апартамента, всеки с красив изглед към Пирин или Рила планина. На разположение на собствениците е обзаведено общо помещение за събирания с бар, маса и столове, както и сауна. Апартаментите се продават завършени, с врати, ламинат, плочки, напълно оборудвани бани, необходимо е само да се нанесат мебели. Всеки имот има отделна партида към ЧЕЗ и ВИК. При продажбата се прехвърля и процент от земята, върху която е построена сградата.
Има възможност за обединяване на съседни имоти.
На близко разстояние има хранителни магазини, ресторанти, кафенета, фитнес, хотели с басейни. На 5 мин път с кола или около 40 мин пеш се стига до местност Св. Иван с красивия язовир Кринец с рибен ресторант, който работи целогодишно.
Апартамент 19
Особености:
  • С паркинг
Цена

Цена на имота: 69 900 €

Цена на кв.м: 842,169 €

Локация

област Благоевград, гр. Банско

Статистика
  • 117разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 3 април 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ИНТЕРПРАЙМ БАНСКО
град Благоевград Банско, ул. Глазне 45
Продава 3-стаен в област Благоевград, гр. Банско
69 900 €
83 кв.м4-ти Тухла