Продава  3-стаен област Добрич , гр. Каварна , 99 кв.м | 78791002
Продава 3-стаен
област Добрич, гр. Каварна See on the map
60 000
99 кв.м5-ти Тухла, 2009 г.
Central Heating: НЕGas: НЕ
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 467 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 82278.

Отговорен брокер: Калин Чернев

Разгледайте нашето ново предложение за покупка на готов за ползване тристаен апартамент в поддържания комплекс Каварна Хилс / Kavarna Hills, построен в крайбрежната зона на град Каварна, на 3 минути пешеходно разстояние до плажа, в непосредствена близост до яхтеното пристанище, ресторанти, магазини, кафе-бар и дискотека. Центърът на Каварна е само на 3 км. Комплексът предлага на своите гости два открити басейна, детска площадка, зелени площи. Офертата включва и паркомясто.

Апартаментът се намира на 5/6 етаж с площ от 91.58 кв.м. + 8.16 кв.м. общи части. Състои се от:
Хол с кухненски бокс
Две спални
Две бани с тоалетни
Две тераси с гледка към зеленина, вътрешен двор с басейн и морето

Пълното обзавеждане и оборудване, включени в крайната цена, може да разгледате на снимките. Апартаментът може да бъде отдаван под наем за допълнителни доходи. Годишна такса поддръжка - 750 евро.

Комплексът се намира в 40 минути път с кола до морската столица Варна, на около 30 км от морски курорт Албена и на 40 км до Златни Пясъци. Град Каварна привлича български и чуждестранни туристи със своята древна история, средновековни църкви и сгради, природни забележителности - нос Калиакра, два природни резервата и много други.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Features:
  • Асансьор
  • Охрана
  • Обзаведен
Price

Property price: 60 000 €

Price на кв.м: 606,061 €

Location

област Добрич, гр. Каварна

Statistics
  • 117views
  • 0saves
The ad was published on 18 юли 2023
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Калин Чернев
0882 817 467

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
град София кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продава 3-стаен в област Добрич, гр. Каварна
60 000 €
99 кв.м5-ти Тухла, 2009 г.