Продава  2-стаен град Бургас , Сарафово , 66 кв.м | 82130580
Продава 2-стаен
град Бургас, Сарафово Siehe auf der Karte
79 800
Цената е с включено ДДС
66 кв.м2-ри Тухла, 2025 г.
Zentralheizung: НЕGas: НЕ
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 497 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 77695.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Без комисионна от купувача!

Апартамент 208A , обща площ 66.49 кв.м. (нетна площ 54.90 кв.м. + общи части 11.59 кв.м.).

Отлични нови жилища, във висок клас сграда, подходящи за постоянно живеене, инвестиция, ваканционен дом за семейна ваканция и дългоочаквано приключение с любими хора. Районът е един от най-луксозните за Бургас, предлага идеалното съчетание между лазурно море, безкрайни плажове, невероятна природа и модерни имоти, които са съобразени с всички съвременни изисквания. Комбинация между приятното спокойствие на красивото крайбрежие с активния живот на големия град.

Сградата ще се отличава с елегантна архитектура, модерна фасада, качествени материали за изпълнение, с бърз достъп до центъра на града. Комуникативен район с отлична инфраструктура, с множество магазини и ресторанти, кафенета. Добре развитата транспортна мрежа около сградата, дава възможност с лекота човек да се придвижи до центъра на града. Сградата ще има детска площадка, улично и фасадно осветление, паркинг, супермаркет, ресторант и магазини.

Тук ще откриете комфортни студиа, двустайни и тристайни жилища с площ от 28.36 кв. м. до 103.08 кв. м. Търговските обекти също са в продажба.

Апартаментите ще бъдат завършени по БДС:
Входни врати.
Под циментова замазка.
Стени и тавани - гипсова мазилка.
Настилки по тераси и балкони гранитогрес.
Парапети по балкони и тераси съгласно одобрен архитектурен проект.
PVC дограма четири сезона.
Слаботокови инсталации изградено окабеляване.
Изцяло изградена ВиК инсталация.
Ел. инсталации изцяло изградени.

Квартал Сарафово се намира на 5 километра от топ центъра на града, благодарение на което тук се запазват тишината, уюта и комфорта на курортно място. В същото време, оттук преминава градския транспорт, има магазини, ресторанти, училище, ясли, детска градина, лекарски кабинети, банкомати, СПА център, спортни клубове, тенис корт и друга необходима инфраструктура. Преди няколко години е построен яхтен клуб. В близост до Сарафово е разположено международното летище, което е доста удобно за туристите.

Местните плажове са с дължина от 4 километра, затова не са претъпкани. Тъмният пясък притежава лечебни свойства той е богат на магнезий, манган, желязо, както и на други минерали и микроелементи. В покрайнините на Сарафово можете да ...
Merkmale:
  • В строеж
  • Асансьор
  • С паркинг
  • Интернет връзка
Preis

Immobilienpreis: 79 800 €

Preis на кв.м: 1209,091 €

Standort

град Бургас, Сарафово

Statistiken
  • 91Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 27 октомври 2023
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Павел Раванов
0882 817 497

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС БУРГАС
град Бургас гр. Бургас, ул. Възраждане 10, ет. 4
Продава 2-стаен в град Бургас, Сарафово
79 800 €
66 кв.м2-ри Тухла, 2025 г.