Дава под наем  Офис град Пловдив , Център , 180 кв.м | 88384468
Дава под наем Офис
град Пловдив, Център Виж на картата
1200
Цената е с включено ДДС
180 кв.м2-ри
ТЕЦ: НЕГаз: НЕ
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 72866.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Предлагаме под наем офиси в луксозна пететажна офис сграда в идеалния център на Пловдив. Сградата разполага с рецепция и фоайе на партера, има портиер.

В момента се отдават под наем три етажа в сградата, като на 3-ти и 4-ти етаж помещенията са "open space". Всеки от етажите има три санитарни възела, склад, кухня и две тераси. Изградена е цялата инсталация за нуждите на компании в IT сектора.

Всеки е с площ от 180 кв. м. и разполага с климатик, телефон, интернет, СОТ. Наемната цена на всеки офис е 1100 евро.

В сградата има хидравличен асансьор, система за видеонаблюдение и пожароизвестяване. Разполага с подземен паркинг, който се заплаща отделно, 90 Евро на паркомясто. Има двор, който може да се използва за отдих.

Допълнително се заплащат 180 Евро месечно, за охрана и поддръжка на общите части на сградата.

Имотът се намира в супер центъра на града, в близост до библиотека Иван Вазов, Цар Симиeоновата Градина и всякакви други обществени удобства.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

...
Особености:
  • Асансьор
  • Интернет връзка
  • Контрол на достъпа
  • Лукс
  • СОТ
Цена

Цена на имота: 1200 €

Цена на кв.м: 6,667 €

Локация

град Пловдив, Център

Статистика
  • 98разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 17 януари 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Стефан Моллов
0882 817 466

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ПЛОВДИВ
град Пловдив Делови Център Пловдив, ул. Хан Кубрат 1, eтаж 4, офис 408
Дава под наем Офис в град Пловдив, Център
1200 €
180 кв.м2-ри