Продава  2-стаен град Хасково , Македонски , 64 кв.м | 92473461
Продава 2-стаен
град Хасково, Македонски
При запитване
64 кв.м- Тухла, 2025 г.
Κεντρική θέρμανση: -Αέριο: -
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
Агенция за недвижими имоти МИРА предлага за продажба АПАРТАМЕНТИ разположени в кв. Македонски, гр. Хасково.
Представяме Ви стилен жилищен проект в кв. Македонски. Намира се на тихо и комуникативно място. В близост има училища, детски градини, магазини, бул. Освобождение. Жилището има висок инвестиционен потенциал - разположено е в развиващ се квартал с нарастваща роля в градската среда.
Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати. Представителни общи части с модерни вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен камък и най-висок клас асансьор. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, дълговечност и чувство за уют в дома. Закупуването на жилище на шпакловка и замазка Ви дава възможност да го обзаведете по изцяло ВАШ ВКУС!
За повече информация и оглед се обадете на посочените телефони!
Ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.
Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на - български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse taal, Türkçe.
СТАРТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО ФЕВРУАРИ 2023, СРОК ЗА ЗАВЪРШВАНЕ: 24 МЕСЕЦА
С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!
Оферта която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор.
Продава  2-стаен град Хасково , Македонски , 64 кв.м | 92473461 - изображение [2]Продава  2-стаен град Хасково , Македонски , 64 кв.м | 92473461 - изображение [3]
Τιμή

Τιμή ακινήτου: При запитване

Τιμή :

Τοποθεσία

град Хасково, Македонски

Στατιστική
  • 78προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 23 май 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
087XXX... (προβολή)

ИМОТИ-МИРА
град Хасково ул. 'Преслав' 28
Продава 2-стаен в град Хасково, Македонски
При запитване
64 кв.м- Тухла, 2025 г.