ЕКС НВД ООД
1745 vlastnosti
Бургас, ул. Сердика 2, ет. 4, офис 3
0887779990
ЕКС НВД ООД - 961 имота за продажба, Апартаменти
FiltryMapa
Seřazeno podle:
E-mailová upozornění:
Вид на имота
Вид на имота
Цена (в EUR)
Цена на кв.м площ
Квадратура
Етаж
Година на строителство
Вид строителство
Особености
Газ
ТЕЦ